Här kommer mitt allra första blogginlägg i min allra första blogg! Jag som skriver heter Mattias Gusigan och här kommer jag att dela med mig av sådant som händer i mitt liv. Blir det en spännande blogg? Vi får väl se. Jag tycker att jag har ett ganska spännande liv så vi får väl hoppas att ni hittar något läsvärt här. Men det kommer förstås att bli ganska mycket vardag, så det är helt enkelt upp till er om ni vill stanna kvar och läsa eller inte. Jag ser det mest som en rolig grej och en chans att göra ett litet avtryck i cybervärlden. Man vet aldrig vart det bär!

Det ni kommer att få läsa en hel del om är mitt största intresse: träning. Jag är en allutövare skulle man kunna säga. Det finns inte många sporter eller träningsformer som jag inte har testat. Vissa saker har jag fastnat lite extra för och vissa saker har jag släppt efter att ha insett att det inte är något för mig, och jag tycker fortfarande att det är lika roligt att testa nya saker. Variation och nyfikenhet är mina ledord i träningen.

En annan sak jag kommer att skriva om är mitt jobb. Jag är taxichaufför och trivs väldigt bra med det. Och så kommer ni nog att få höra en hel del om min hund Jolly också, som i detta nu säger att hon vill gå ut. Så nu får jag tyvärr ta och avsluta mitt första blogginlägg och gå ut med henne.

Hoppas vi ses igen!