Ni vet att jag skämmer bort min hund en del va? Det var nog ingen större nyhet 🙂 Nu tror jag däremot att en del där ute kommer att tycka att jag går lite över gränsen, men Jolly fyller år snart och jag har faktiskt bestämt mig för att hon ska få en egen soffa. Har till och med redan köpt hem en från Trademax.

Det handlar om livskvalitet
Jolly och jag har inga problem att dela på soffan, men ibland får hon stunder när hon behöver få vara ifred och jag har märkt hur hon har gått runt och liksom aktivt sökt efter någonstans att få vila ifred. Därför tänkte jag att jag ska köpa en soffa och ställa in åt henne på kontoret, eftersom jag vet att hon älskar att vila i soffor. På Trademax var det så pass bra pris att det faktiskt är värt att köpa en ny soffa för ändamålet också. Hon sliter ju inte så mycket tycker jag, men det är väl det att man får städa undan ganska mycket päls ibland bara.

Jag hittade en soffa för knappt 2600:- som jag klickade hem. Snygg tvåsitssoffa i grått som kommer att passa utmärkt. Om man beställer lite härliga plädar av fårskinns om hon kan ligga på så kommer den att bli alldeles perfekt för Jolly. Och hallå, hon fyller faktiskt år 🙂

Blev en liten till mig själv också
Förutom att klicka hem en soffa till Jolly så investerade jag faktiskt samtidigt i en skönare datorstol till mig själv också. Det sköna med att shoppa online är att allting fraktas direkt hem också, så slipper man hålla på med släpkärror, hyrbilar och liknande. Jag gillar den servicen faktiskt. Det känns som att det finns så mycket annat i livet som är roligare att göra.

Eftersom det ibland blir ganska mycket jobb hemifrån så är det bra att kunna sitta bekvämt. Jolly kan hänga med i sin nya soffa så kan vi umgås, fastän vi gör olika saker. Jag spenderar ju även många timmar med att kolla på olika videos på träningstekniker och body building, för att få inspiration till min egna träning och utveckling.

Ha det så bra!